Limarija

Početna  > Trgovina > Krovna limarija

Krovna limarija

Sustav odvodnje oborinskih voda Lindab Rainline

Opis

Lindab Rainline sustav je estetski privlačan, jednostavan za montažu, izdržljiv te pruža kompletno rješenje za odvodnju oborinskih voda. Zahvaljujući čeliku porijeklom iz Švedske kao vrhunskom osnovnom materijalu tijekom vremena se neće deformirati, saviti ili slomiti.

Dug vijek trajanja i otpornost na koroziju osiguravaju sloj cinka i zaštitni premaz Elite zbog čega će boja žljebova ostati nepromijenjena tijekom niza godina.

Širok spektar boja sustava za odvodnju oborinskih voda tvrtke Lindab omogućuje odabir idealne boje u skladu s fasadom, krovom te stilom gradnje objekta.

Ovaj sustav odvodnje oborinskih voda pruža kompletno rješenje (žlijeb, okomitu cijev i rubni elementi), jer prilagođavanje na licu mjesta nije potrebno, čime se smanjuje trajanje montaže. Dijelovi sustava odvodnje oborinskih voda tvrtke Lindab mogu se prilagođavati zahvaljujući klik-tehnologiji i to bez primjene posebnih alata, čime se trajanje montaže svodi na minimum. Zahvaljujući dobro osmišljenom sustavu montaža se odvija bez brtvi, ljepila i ostalih alata.

Boje žljebova tvrtke Lindab – trenutačno u ponudi imamo 10 različitih boja – pristaju svim bojama građevinskih objekata i strukturama. Boja se može prilagoditi boji fasade ili krovišta. Pitanje je ukusa tražite li identičnu boju ili neku koja će se jasno istaknuti od ostatka objekta. Različite boje dostupne su čak i za sustave hala i objekata.

 

Jamstvo

Tvrtka Lindab pruža jamstvo za svaki element sustava (protiv korozije) u trajanju od 30 godina, dakako samo u slučaju stručnog postavljanja i održavanja.

 

Švedski čelik kao osnovni materijal

Osnovni materijal je vrući galvanizirani čelik koji je zaštićen zaštitnim premazom Lindab Elite. Dvostrani zaštitni premaz osigurava dug vijek trajanja. Zaštitni se sloj nanosi na galvanizirani čelik prije proizvodnje te nije riječ o obojanom proizvodu. Ovaj je premaz savršen za ekstremne vremenske uvjete, njegova boja je izrazito izdržljiva i otporna na UV-zračenje.

 

Ostali sustavi odvodnje oborinskih voda

Osim „RAINLINE“ sustava za odvodnju oborinskih voda proizvođača LINDAB, čiji smo zastupnici nudimo i ostale vrste sustava odvodnje od različitih materijala – pocinčani lim, obojani, bakreni…. Naš standardni program obuhvaća polukružni sustav odvodnje, a možete naručiti i kompletan sustav odvodnje u kvadratnoj izvedbi.

 

Opšavi

Kod nas možete naručiti i limarske opšave koji se izrađuju prema Vašim nacrtima iz ravnog lima proizvođača LINDAB ili drugih prema zahtjevu.

Potražite kod nas renomirane marke

lindab logo